..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Powered By Blogger

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Μέσω τουριστικής ανάπτυξης η οικονομική ανάκαμψη στην Λακωνία


  


Μόνο μέσω της τουριστικής ανάπτυξης θα επιτευχθεί η οικονομική ανάκαμψη, στην Λακωνία, αλλά και στην Πελοπόννησο επισημαίνει με δήλωσή του ο πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας και σύμβουλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δημήτρης Πολλάλης.
Ο πρόεδρος των ξενοδόχων σημειώνει ότι, ''για την καταπολέμηση της ύφεσης και την έξοδο από τις δυσχερείς οικονομικές δυσκολίες, είναι μονόδρομος η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων αλλά και των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών της Λακωνίας και θα πρέπει πλήρως να κατανοηθεί ότι μόνο μέσω της τουριστικής ανάπτυξης θα επιτευχθεί η οικονομική ανάκαμψη''.
Αναφέρει πως χρειάζεται να αλλάξει ο τρόπος που προβάλλεται η Λακωνία στην τουριστική αγορά, αφού το παραδοσιακό τουριστικό προϊόν απώλεσε την ανταγωνιστικότητά του και απαιτείται η επανατοποθέτηση στην τουριστική αγορά με νέα και διαφοροποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες. Επισημαίνοντας ότι επείγει, η επανατοποθέτηση στη διεθνή και στην εγχώρια τουριστική αγορά, ''με μια πιο σύνθετη και ποιοτικά αναβαθμισμένη τουριστική προσφορά, που θα απευθύνεται σε πιο ενήμερους, πιο εκλεκτικούς, πιο απαιτητικούς και πιο εύπορους τουρίστες και μάλιστα για 12 μήνες το χρόνο''.





Το πλήρες ρεπορτάζ του ανταποκριτή μας Δημήτρη Μανιατάκου στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου