..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Powered By Blogger

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Άλλη μία ελληνική εταιρία στην Πάτρα έκλεισε χθες αφήνοντας πίσω της νέα στρατιά ανέργων!




H χαρτοποιΐα Delica έβαλε λουκέτο στο εργοστάσιο που λειτουργούσε στην Πάτρα από το 1984 αφήνοντας σε απόγνωση τους υπαλλήλους που μένουν άνεργοι.
Τίτλοι τέλους έπεσαν χθες στο εργοστάσιο της γνωστής χαρτοποιϊας. Στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι υπέγραψαν συμφωνία εθελούσιας αποχώρησης καθώς η μητρική Σουηδική εταιρεία διεμήνυσε πως η απόφασή της για το κλείσιμο της μονάδας είναι οριστική και αμετάκλητη.
Για χθες είχε προσδιοριστεί τριμερής συνάντηση στο αρμόδιο υπουργείο, όμως η εταιρεία δεν προσήλθε και απάντησε με επιστολή της πως η απόφασή της για κλείσιμο του εργοστασίου δεν αλλάζει.
Σύμφωνα με το thebest.gr, η εταιρεία είχε προειδοποιήσει πως αν οι εργαζόμενοι υπέγραφαν εθελούσια έξοδο θα αποζημιώνονταν με το παλαιό καθεστώς, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνονταν απολύσεις με το καινούργιο. Έτσι και οι 70 περίπου υπάλληλοι υπέγραψαν.


Πηγή: lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου