..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Powered By Blogger

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Κάστρο αγώνα και συμπαράστασης η Ραδιοφωνία της ΕΡΤ3


Πανό μήνυμα αλληλεγγύης στους συναδέλφους τους στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα ανάρτησαν από νωρίς σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3 στο κτίριο στην οδό Αγγελάκη 14 στη Θεσσαλονίκη. Το πανό γράφει ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ!.Η είδηση της εισβολής των ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή συγκίνησε τους συντρόφους στη Ραδιοφωνία της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα της οποίας μεταδίδεται πανελλαδικά από τις κατά τόπους ΕΡΑ. Άπαντες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο κτίριο της Ραδιοφωνίας στην οδό Αγγελάκη 14, που από το βράδυ της 11ης Ιουνίου παραμένει ελεύθερο εκπέμποντας συνεχές πρόγραμμα. 
Με το πρώτο φως της ημέρας βρέθηκαν επί τόπου πολλοί θεσσαλονικείς εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και κυρίως την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου