..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Ρωσικά τηλεοπτικά συνεργεία θα προβάλουν τα μοναστήρια της Νότιας Κυνουρίας

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ  


Στα Πέρα Μέλανα βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη 30 Ιουλίου, ο γενικός γραμματέας Μέσων Επικοινωνίας της κυβέρνησης και Αρκάς Γιάννης Παναγιωτόπουλος, προσκεκλημένος στην καθιερωμένη τοπική γιορτή του μελιού.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του αποκάλυψε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση της Κυβέρνησης, θα επισκεφτούν την Νότια Κυνουρία ρωσικά τηλεοπτικά συνεργεία, που θα πραγματοποιήσουν λήψεις από τα μοναστήρια μας που θα προβληθούν σε όλη τη Ρωσία.
Με αυτό τον τρόπο ευελπιστεί ότι από την επόμενη χρονιά θα μπορέσουν να διοχετευθούν στην περιοχή μας περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες, ώστε να αυξηθεί η τουριστική κίνηση καθως και η κατανάλωση των τόσο σημαντικών προϊόντων μας.
_____________________________
Από το leonidion.gr
Ρωσικά τηλεοπτικά συνεργεία θα προβάλουν τα μοναστήρια της Νότιας Κυνουρίας (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου