..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Ύστερα από 40 χρόνια η ιστορική Ανάβαση Διονύσου 2016, στις 23-24 Απριλίου, με 105 συμμετοχές,

Λίγα μόλις 24ωρα απομένουν για την πρώτη ανάβαση Διονύσου ύστερα από 40 χρόνια και οι συμμετοχές των αγωνιζομένων σε αυτήν έφτασαν αισίως τις 105. 


Tέσσερις ημέρες μένουν για την πρώτη ανάβαση Διονύσου ύστερα από 40 χρόνια και οι συμμετοχές των αγωνιζομένων σε αυτήν έφτασαν αισίως τις 105 (μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά, στο επισυναπτόμενο αρχείο, στο τέλος του άρθρου). Το πλήρες πρόγραμμα της Ανάβασης Διονύσου, έχει ως εξής:  
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  
Διανομή αριθμών συμμετοχής στους αγωνιζομένους:  
Σάββατο 23 Απριλίου ώρα 7:30 π.μ.-9:30 π.μ. στο χώρο του διοικητικού ελέγχου. Διοικητικός έλεγχος-έλεγχος εξακρίβωσης αυτοκινήτων:  Παρασκευή 22 Απριλίου, στα γραφεία του σωματείου μας. Κύπρου 76 Περιστέρι από 15:00 -22:00. Για οδηγούς της περιφέρειας το Σάββατο το πρωί στο χώρο των pits 07:30π.μ.-09:30 π.μ. Υποχρεωτική ενημέρωση αγωνιζομένων: Σάββατο 09:30 το πρωί. 1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών:  
Σάββατο 09:45 το πρωί. Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων:  
Σάββατο 23 Απριλίου ώρα 09:45π.μ. στη γραμματεία στο χώρο των Pits. Χρονομετρημένες δοκιμές: Σάββατο 23 Απριλίου ώρα 10:00π.μ. Νέα Μάκρη από την Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο.  Εκκίνηση αγώνα: 
Κυριακή 24 Απριλίου ώρα 10:00π.μ. Νέα Μάκρη από την Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο. Τελικός τεχνικός έλεγχος: Κυριακή 24 Απριλίου μετά το τέλος του Αγώνα στον τερματισμό της διαδρομής. Δημοσίευση αποτελεσμάτων:  
Κυριακή 24 Απριλίου στην γραμματεία στην Ανατολή, 30 λεπτά μετά τη λήξη του Parc Ferme. Απονομή επάθλων: Κυριακή 24 Απριλίου, μία ώρα μετά την Δημοσίευση των αποτελεσμάτων στην Νέα Μάκρη. Ο χώρος θα ανακοινωθεί με Δελτίο Πληροφοριών.  
Περισσότερες φωτογραφίες: Συνημμένα Αρχεία:   dionysos_symmetoxes.xls

____________
http://anatoli-neamakri.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου