..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Επαναλειτουργεί η γραμμή Καλαμάτα-Τρίπολη-Κόρινθος;

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ 


Η ιταλική εταιρεία σιδηροδρόμων που αγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναζητεί τρόπους να μεγαλώσει το δίκτυό της και το ενδεχόμενο να «ζωντανέψει» η γραμμή Καλαμάτα-Τρίπολη-Κόρινθος δείχνει αρκετά πιθανό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι Ιταλοί της Ferrovie Dello Stato Italiane που πλειοδότησαν στο διαγωνισμό έχουν ήδη μελετήσει το ενδεχόμενο της επαναλειτουργίας της συγκεκριμένης γραμμής η οποία, κακά τα ψέματα, πριν την περικόψει ο ΟΣΕ δεν είχε μεγάλο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον, σε σχέση πάντα με το κόστος της.
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι νέοι ιδιοκτήτες των ελληνικών σιδηροδρόμων δεν σκέφτονται να συνεχίσουν στο παλιό μοντέλο. Στο τραπέζι του σχεδιασμού τους βρίσκεται η δημιουργία μιας «εκδρομικής», τρόπον τινά, γραμμής η οποία θα συνδέει την Κόρινθο με την Καλαμάτα με ενδιάμεσο σταθμό την πόλη μας, την Τρίπολη.
Η συγκεκριμένη γραμμή θα λειτουργεί και σε ανταπόκριση με τον προαστιακό σιδηρόδρομο που η λειτουργία του κρίνεται επιτυχημένη μια και μεταφέρει καθημερινά χιλιάδες επιβάτες από το Κιάτο μέχρι και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

- από το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου