..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Powered By Blogger

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δήμαρχος Γαύδου: αιρετός άρχοντας για όλες τις δουλειές!


To πρωί είναι δήμαρχος Γαύδου. Από το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ οδηγός του μοναδικού τουριστικού λεωφορείου που διαθέτει το νησί για να μεταφέρει τους θερινούς επισκέπτες και τους χειμερινούς μήνες οδηγός του απορριμματοφόρου!
Πρόκειται για τον κ. Στρατή Λαμπάκη, δήμαρχο του καλλικρατικού πλέον δήμου της Γαύδου, με τους λιγότερους από 100 μόνιμους κατοίκους (με βάση την απογραφή του 2001) που δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό, αν και εν ενεργεία τοπικός άρχοντας, να είναι πότε δήμαρχος και πότε …κλητήρας.
Αν και πολυάσχολος, τον δήμο δεν τον παραμελεί και τον περασμένο Απρίλιο κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου του ιλιγγιώδους ποσού για τα μεγέθη του νησιού των 530.000 ευρώ μέσω internet banking.
Ευγνωμονεί την καλή του τύχη που απέκτησε επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης και φαίνεται να έχει ενστερνιστεί απόλυτα την αποστολή του. Το μικρόβιο έχει εξαπλωθεί και στους συνεργάτες του, με τον αντιδήμαρχο του νησιού κ. Μαθιό Τζανιδάκη, να εκτελεί εκ περιτροπής και χρέη εργάτη στα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου του νησιού.
Το ίδιο και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κυρία Ελένη Δαμοράκη, η οποία έχει αναλάβει τη γραμματειακή υποστήριξη του δήμου. Ο δήμος έχει μόνο έναν υπάλληλο που απασχολείται στο ΚΕΠ (!) του νησιού και επομένως η λειτουργία και η εξυπηρέτηση της Γαύδου είναι λογικό να γίνεται εκ των ενόντων.
«Περιμέναμε έναν οδηγό για το λεωφορείο αλλά τα ΚΤΕΛ δεν μας τον έστειλαν. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους επισκέπτες -έρχονται 60 με 80 άτομα την ημέρα- χωρίς μεταφορικό μέσο και έτσι ανέλαβα καθήκοντα οδηγού», δηλώνει στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr o δήμαρχος.
Παραδέχεται μάλιστα ότι επειδή ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι συμβασιούχος, μέχρι τον Ιούνιο εκτελούσε κανονικά και τα δρομολόγια του οχήματος για να μη βρομίσει το νησί.
Αλλωστε μαζί με το δημοτικό συμβούλιο και τους λιγοστούς κατοίκους εκτελεί και χρέη εργάτη καθαριότητας προκειμένου να μη γεμίσει σκουπίδια η Γαύδος. Αιρετός άρχοντας για όλες τις δουλειές…

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου