..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Παρέσυρε και σκότωσε πατέρα 14 παιδιών..!


Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας μεσήλικας αθίγγανος, που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο λίγα λεπτά μετά τις 8,30 χθες το βράδυ στη βοηθητική οδό της Ε.Ο. Πύργου – Πατρών στο ύψος των Λαστεΐκων. Ο άτυχος άντρας διέσχιζε την εθνική οδό...  και για να περάσει από την μια πλευρά στην άλλη, όταν φτάνοντας στη βοηθητική, κατέβηκε από το διαχωριστικό διάζωμα και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα. 
Σοκαρισμένη η οδηγός κάλεσε σε βοήθεια, όμως ο αθίγγανος ήταν ήδη νεκρός. Γραφική φιγούρα της πόλης, με ένα αυτοσχέδιο καρότσι με τέσσερις ρόδες και ένα πλαστικό καφάσι, ο αθίγγανος επέστρεφε στον καταυλισμό που διέμενε στα Λαστέϊκα. Τραγική ειρωνεία, στο σημείο που έγινε το ατύχημα επικρατεί «μισοσκόταδο» αφού οι «κυνηγοί του χαλκού» έχουν κλέψει τα καλώδια και δεν λειτουργεί το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου