..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Powered By Blogger

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι Δήμοι Τρίπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΑΤΟΥΛΗ – ΔΗΜΑΡΧΩΝ

19:27 7/02
Την κήρυξη των Δήμων Τρίπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζήτησαν από κοινού, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιουνίου Τάσος Αποστολόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και οι Δήμαρχοι Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, Νότιας Κυνουρίας Ιωάννης Μαρνέρης και Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός.
Μόλις τώρα, το αίτημα εγκρίθηκε και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν όλος ο Δήμος Τρίπολης, στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας οι περιοχές Λεωνιδίου, Παραλία Τυρού και Σαμπατάκι και στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας οι περιοχές Αγίου Ανδρέα, Αγίου Πέτρου, Παράλιο Άστρος, Ξεροπήγαδο, Καστρί και Κουτρουφά.
Ο συντονισμός των ενεργειών ανατέθηκε στην στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Οι ζημιές και στους τρεις Αρκαδικούς Δήμους είναι εκτεταμένες και κρίθηκε πως απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις και χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου