..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΛΗ


"Thessaloniki  many stories, one heart "


Ο οργανισμός  Τουρισμού Θεσσαλονίκης στα γραφεία του, Εγνατίας 154 Helexpo , έδωσε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους και παρουσίασε την νέα σύγχρονη ετικέτα
 (Brand) της πόλης η οποία θα την ακολουθεί στο εξής ως σημείο αναγνώρισης και πιστοποίησης της ενδοποιότητάς της.
Το σήμα επιλεγμένο με την ανάλογη εικαστική παρουσία της μοντέρνας έκφρασης των ψηφίδων έχει διττή σημασία. Από την μια η ιστορία της πόλης  που άφησε ψηφιδωτά αποτυπώματα ανά τους αιώνες αλλά και η στροφή της ματιάς στο μέλλον για διαχείριση και προγραμματισμό της επιτυχίας σήμερα. Παρών στην πρώτη επίσημη του σήματος ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος με λίγα και ουσιαστικά λόγια έθεσε το θέμα της προβολής της πόλης ως πράξη ευθύνης όλων των φορέων όπως και την στήριξη του τουρισμού, η οποία θα δώσει οικονομική ανάσα στην πόλη.
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Οργανισμού και Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας σημείωσε ότι την νέα σύγχρονη ταυτότητα της πόλης είναι ανάγκη να αγαπήσουν και να προωθήσουν όλοι οι φορείς της τοπικής κοινότητας και της ευρύτερης περιφέρειας Θες/νίκης.
Η διεύρυνση χρήσης του σήματος της πόλης μπορεί να γίνει και το σήμα κατατεθέν για τον τουρισμό της πόλης.

Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τέλης Θωμόπουλος έδωσε τα θετικά μηνύματα από τις εκθέσεις Τουρκίας και Ισραήλ για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης και σημείωσε ότι η νέα ταυτότητα θα δώσει κύρος στην σύγχρονη πόλη που αναμένει την εξελικτική της πορεία ως προορισμός πρώτης γραμμής.
Τhessaloniki many stories ,one heart ας γίνει σήμα που θα καθιερωθεί μέσα από τις καρδιές των ανθρώπων που κτυπούν με αγάπη γι’αυτήν την πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου