..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

Έρευνα: Η μαριχουάνα καταπολεμά τον καρκίνο

  Επιστήμες  

Επιστημονική μελέτη έδειξε πως η μαριχουάνα σκοτώνει τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από τον καρκίνο, με αποτέλεσμα να αναπτερώνονται οι ελπίδες των γιατρών για εύρεση θεραπείας


Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έδειξε ότι η μαριχουάνα είναι ευεργετική για όσους ασθενείς πάσχουν από καρκίνο, όλα αυτά μετά την παρατήρηση ότι σκοτώνει τα μολυσμένα από το ιό κύτταρα. Παράλληλα, οι ίδιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το ναρκωτικό βοηθά στη συρρίκνωση μερικών εκ των πιο επικίνδυνων όγκων του εγκεφάλου.
Τα αποτελέσματα κυκλοφόρησαν, μετά πολλά χρόνια έρευνας, από το Εθνικό Ινστιτούτο Χρήσης Ναρκωτικών των αμερικάνικων αρχών. 
Σύμφωνα με την αναφορά: "Τα πειράματα που υπεβλήθησαν σε ζώα που είχαν μολυνθεί από την ανίατη ασθένεια έδειξαν πως η μαριχουάνα μπορεί να σκοτώσει τα μολυσμένα από τον ιό κύτταρα, αλλά και να συρρικνώσει το μέγεθος άλλων".
Παράλληλα, οι επιστήμονες τονίζουν πως το ναρκωτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θεραπεία, σε συνδυασμό με τις επίπονες για τους ασθενείς ακτινοβολίες".
Τέλος, αναφέρεται πως τα νέα ευρήματα θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το ναρκωτικό από πολλές κυβερνήσεις, καθώς είναι ελάχιστες οι χώρες που έχει αποποινικοποιηθεί.

___________________
http://left.gr/news/ereyna-i-marihoyana-katapolema-ton-karkino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου