..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» είναι οι περισσότεροι Έλληνες σύμφωνα με έρευνα του ΟΠΑ


Έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) 
Θετική άποψη για το κίνημα των «Αγανακτισμένων» έχουν οι περισσότεροι Έλληνες όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το τμήμα Στατιστικής, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).Στην έρευνα, η οποία διεξήχθη κατά το διάστημα 10 – 17 Ιουνίου, συμμετείχαν 2.131 ενήλικα άτομα από την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία.Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πάνω από δύο στους τρεις (67,9%), δηλώνουν ότι συμπαρίστανται ηθικά στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» ενώ 8 στους 10 θεωρεί ότι το κίνημα έχει τη συμπαράσταση μεγάλης μερίδας συμπολιτών τους.  
Επίσης, το 69,8% αξιολογεί ως θετική κίνηση το κίνημα των «Αγανακτισμένων», έξι στους 10 συμφωνούν με τις ενέργειες τους και οχτώ στους δέκα πιστεύουν ότι οι «Αγανακτισμένοι» καταδεικνύουν τη δυσφορία μεγάλου ποσοστού πολιτών απέναντι σε όλα τα πολιτικά κόμματα. 
Αρκετοί (71,8%) είναι και αυτοί που πιστεύουν ότι οι «Αγανακτισμένοι» είναι πιθανό να επηρεάσουν την κυβέρνηση ή κάποιους πολιτικούς ώστε να αναθεωρήσουν τη στάση τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου