..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Powered By Blogger

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σε Γενική Απεργία οι εργαζόμενοι Τρίτη και Τετάρτη



Τρίτη Τετάρτη. 
Διήμερη απεργιακή κινητοποίηση προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως και την Τετάρτη  συγκέντρωση  στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 7 μ.μ. 
Σε δυναμική συμμετοχή στην 28ωρη απεργία καλεί και τοΠΑΜΕ με χωριστές συγκεντρώσεις: Την Τριτη στις 10 π.μ στην Ομόνοια και ξανά στις 7 μ.μ. στις στύλες του Ολυμπίου Διός, ενώ την Τετάρτη συγκέντρωση στις 10 π.μ και πάλι στην Ομόνοια.Στη 48ωρη απεργία ανακοίνωσαν ότι συμμετέχουν και οι διπλωματούχοι μηχανικοί, όλοι οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς και στα Μέσα Ενημέρωσης, οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι νοσοκομειακοί γιατροί (Τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίες Πρόνοιας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας).Κλειστά όλα τα φαρμακεία την Τετάρτη.

Να σημειωθεί ότι με ανακοινώσεις τους υπέρ των απεργιών, τάσσονται ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά. Κατά της απεργίας τάσσεται με ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ. Ανακοίνωση ενάντια στο ΠΑΜΕ και στις «συντεχνίες» της ΔΕΗ, εξέδωσε η Δημοκρατική Συμμαχία.
Ποιοι απεργούν: λεωφορεία της ΕΘΕΛ ,για 28 ώρες (με εξαίρεση τις ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics), οι εργαζόμενοι στα οι εργαζόμενοι στα τρένα του ΟΣΕ θα απεργήσουν όλο το 24ωρο την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 4 το απόγευμα και από αυτή την ώρα και μετά, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας  - Αεροδρόμιο, λόγω της απεργίας του ΟΣΕ.  48ωρη απεργία και στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και στο τράμ. Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ αποφάσισαν, προκειμένου να διευκολύνουν τους διαδηλωτές, οι συρμοί να λειτουργήσουν κανονικά από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα την Τρίτη και από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη της βάρδιας την Τετάρτη.
θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Από τον ΟΑΣΘ διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωινά δρομολόγια των γραμμών, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 08:00΄ π.μ. και έως τις 08:30΄ π.μ., αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και τερμάτων από τα αμαξοστάσια.
Στα Λιμάνια: Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν στα δρομολόγια των πλοίων. Συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία, τα ναυτεργατικά σωματεία, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής . Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη συμμετέχουν η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού.
Στα αεροδρόμια: Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας συμμετέχει με δύο 4ωρες στάσεις εργασίας Τρίτη και Τετάρτη, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Στάσεις εργασίας, πραγματοποιούν και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Από τις αεροπορικές εταιρίες, εκδόθηκε πρόγραμμα πτήσεων που ματαιώνονται.
Κλειστοί για δύο ημέρες και οι δήμοι όλης της χώρας με απόφαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ. 
Αποκλεισμό της Βουλής οργανώνουν οι Αγανακτισμένοι με διαδηλώσεις, μοτοπορείες και αυτοκινητοπομπές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου