Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Φθιώτιδας έκαναν μια κίνηση για να αποκλείσουν κοινωνικά τους πέντε βουλευτές της περιφέρειάς τους, ξεκινώντας απο σήμερα, Σάββατο 3 Μαρτίου. Οι πολίτες έχουν σκοπό να κρατήσουν απαξιωτική στάση απέναντι σε αυτούς τους βουλευτές.
Είναι μια απο τις κινήσεις, που πιθανότατα θα αυξηθούν, και θα τιμωρούν τους ανθρώπους εκείνους, που χωρίς καμία εξουσιοδότηση και κανένα εθνικό αίσθημα ευθύνης, οδήγησαν την ελληνική κοινωνία στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.
Σας παραθέτουμε όλη την ανακοίνωση της κίνησης των πολιτών της Φθιώτιδας:
«Όταν η εξουσία διαλύει την κοινωνία επιβάλλοντας την φτώχεια και τον ολοκληρωτισμό, η κοινωνία επιστρέφει στην εξουσία τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Με αυτή την διαπίστωση οι αγανακτισμένοι, η παρέμβαση πολιτών, το κίνημα δεν πληρώνω,το ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ φθιωτιδας ,οι πολιτες της Λαμιας ενάντια στα χαράτσια καλούν όλους τους πολίτες άνεργους και εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά αποκλείοντας απο την κοινωνική ζωή του νομού σε κάθε επίπεδο, τους 5 βουλευτές Φθιωτιδας που ψηφίσαν ναι στο μνημόνιο 2 αλλα και όλους τους εκπροσώπους της κυβέρνησης που θα επιχειρήσουν να έρθουν στην περιοχή για τις ανόητες όπως χαρακτηρίζουν φιέστες τους.
Θεωρώντας ότι οι βουλευτές δεν εκπροσώπησαν ποτέ τους πολίτες της Φθιώτιδας τα μέλη των οργανώσεων προτρέπουν όλοι μαζί ενωμένοι να ξαναχτίσουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις στον τόπο που ζούμε έτσι ώστε κάτω από τα ερείπια να έρθει στην επιφάνεια ένα νέος κόσμος.
Από το Σάββατο 3 Μαρτίου ξεκινάμε και τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ΄αόριστο:
δεν τους μιλάμε…
δεν τους ακούμε…
δεν τους κάνουμε παρέα…
δεν τους αποδεχόμαστε σε καμία κοινωνική μας εκδήλωση…
δεν τους σερβίρουμε…
δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητα τους…
δεν τους υπηρετούμε πια…
δεν πουλάμε…
Συλλογικότητες Λαμίας»



__________________________________________
http://www.prionokordela.gr/ellada/oi-polites-tis-fthiotidas-apokleioun-tous-vouleutew-pou-psifisan-ta-metra/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook