..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Έκοψαν το ρεύμα στο... Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης


ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ

Έκοψαν το ρεύμα στο... Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Χωρίς ρεύμα έμεινε το πρωί το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης επειδή, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα, λόγω χρεών, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι ανασφάλιστοι που πήγαν να εξεταστούν και να κινδυνεύσουν φάρμακα και εμβόλια που φυλάσσονται στα ψυγεία.
Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε το μεσημέρι μετά από παρέμβαση εκπροσώπων του Κοινωνικού Ιατρείου.
"Η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης γιατί ο χώρος στον οποίο στεγάζεται ανήκει στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας ο οποίος έχει καταργηθεί και επειδή καταργήθηκε έμειναν απλήρωτοι κάποιοι λογαριασμοί. Μετά από παρέμβασή μας η ΔΕΗ αντιλήφθηκε τη σπουδαιότητα της δράσης του Κοινωνικού Ιατρείου και έστειλε έναν εργαζόμενό της, ο οποίος αποκατέστησε την ηλεκτροδότηση" ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο οδοντίατρος Θανάσης Κομνής, ένας από τους πρωτοστάτες της λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου.
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης δημιουργήθηκε από μέλη της Πρωτοβουλίας Υγειονομικών στεγάζεται στην οδό Αισώπου 24 και προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε άνεργους και αδύναμους, οικονομικά και κοινωνικά πολίτες χάρη στη διάθεση προσφοράς δεκάδων γιατρών και στη βοήθεια του κόσμου που συνεισφέρει παρέχοντας χρήματα ή φάρμακα.
Στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης λειτουργούν δωρεάν για ανασφάλιστους Έλληνες κι αλλοδαπούς, τακτικό ιατρείο γενικής ιατρικής, νευρολογικό, παιδιατρικό, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, οδοντιατρείο και φαρμακείο.
Επίσης έχει δημιουργηθεί δίκτυο εξωτερικών συνεργατών του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης, που δέχονται για εξέταση τους ανασφάλιστους ασθενείς στα ιατρεία τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου