..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Powered By Blogger

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σε οικονομικό αδιέξοδο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δηλώνει ο Πρύτανης

Η συνεχής περικοπή πόρων και το κούρεμα των αποθεματικών έχουν οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Ο Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης περιέγραψε στα "Νέα από τα Γιάννενα", την κατάσταση με μελανά χρώματα υπογραμμίζοντας ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι περικοπές ανήλθαν στο 64%.
Με δεδομένη την κατάσταση αυτή το Πανεπιστήμιο κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα υπηρεσίες προς τους φοιτητές, όπως είναι η στέγαση και η σίτιση.
Παράλληλα μείζον είναι το πρόβλημα για τη Ζάππειο Φοιτητική Εστία καθώς εξ αιτίας οφειλής ύψους 300 χιλιάδων ευρώ ο εργολάβος που εκτέλεσε το έργο προχώρησε σε έκθεση κατάσχεσης.Το πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, το οποίο αδυνατεί να το λύσει και έτσι το Πανεπιστήμιο αναζητά τρόπους επίλυσης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου.
Εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κυρίως από την περικοπή πόρων, έγινε μεταξύ του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Πρύτανη κ. Τριαντάφυλλου Αλμπάνη και του Αντιπρύτανη κ. Γεωργίου Καψάλη που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του.

_____________________
*από το:
http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/236632/se-oikonomiko-adiexodo-to-panepistimio-ioanninon-dilonei-o-prytanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου